📯 Здачі всіх іспитів, курсових і заліків нарешті позаду — починаються літні канікули. Це були непрості місяці, сповнені нових форматів навчання, безлічі непростих викликів та переживань. Карантин вніс свої корективи у весь навчальний процес, але ми з вами змогли все організувати і нарешті можемо трохи перевести подих. Чекаємо вас з новими силами восени!

🇺🇦 У цей день відзначається День Конституції України. 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України було ухвалено Конституцію України  — основний Закон України, який закріплює правові основи незалежної України, її суверенітет, територіальну цілісність та забезпечує права і обов’язки громадянин.

🇺🇦 Також, цього дня в Україні святкують День молоді. Ми пишаємося молоддю нашого університету, вашими досягненнями в громадській та професійній діяльності, спортивними здобутками, патріотичними ідеями та прагненням розвиватись, набувати знань.

🔸 Нехай ці урочисті події спонукають вас до всебічного розвитку, самореалізації, новаторських ідей, реалізації у професійній сфері для утвердження національної свідомості та подальшої розбудови нашої країни.

❤️ А поки ви святкуєте, не забувайте про дотримання соціальної дистанції, дезінфекцію та носіння маски. Будьте соціально відповідальними — ваше здоров’я у ваших руках! Бажаємо здоров’я, успіхів вам та Україні!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ