🔸 З 9-го жовтня розпочинає свою роботу гурток Фізико-технічного інституту, закріплений за Навчально-науковою лабораторією «Лабораторія технічної інформаційної безпеки».

🔸 Учасники гуртка займаються прикладними дослідженнями методів аналізу вразливостей програмного забезпечення та інформаційних систем, дослідженням інтелектуальних системам протидії AV/EDR, розробкою нових методів у дослідженнях поліморфного та метаморфного шкідливого програмного забезпечення, методів аналізу великих даних OSINT та ін.

🔸 На базі лабораторії виконується ряд науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, що веде до великої кількості відкритих перспективних тем, доступних студентам на рівні бакалавра, магістра та аспіранта.

📋 Детальніше про гурток на каналі в телеграм.
🕓 Коли: щоп’ятниці о 14:00.
📍 Де: онлайн.

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших статтях:
• гуртки наукового спрямування
• гуртки інженерного спрямування
• гуртки соціогуманітарного спрямування

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ