🔸 Департамент навчально-виховної роботи (ДНВР) – це не тільки організація навчання, календарні контролі, сесії, допомога студентам з їхніми поточними проблемами. ДНВР – це ще й круті загальноуніверситетські, всеукраїнські та міжнародні проєкти, які популяризують науку, інженерію, соціальну свідомість, командну роботу, допомагають працевлаштуватися за спеціальністю та підвищують імідж КПІ ім. Ігоря Сікорського.

🔸 Ми підготували для вас багато матеріалу і хочемо познайомити з основними проєктами, над якими працює наша команда протягом всього року.
KPI-OPEN – одне з найбільших змагань з програмування в світі, метою якого є створення умов для підвищення рівня підготовки та оцінки рівня знань студентів з програмування, а також покращення результативності виступів українських команд в олімпіадах різного рівня.
ТехноАртКПІ – фестиваль, який проводиться з метою популяризації досягнень науки в нашій країні, залучення молоді до наукових досліджень, піднесення авторитету та престижу науки в Україні.
КПІАбітFEST – день відкритих дверей у новому форматі, дає змогу познайомитися з університетом, факультетами/інститутами та кафедрою, їхнім життям, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу.
Ярмарок вакансій – захід, спрямований показати студентам, які можливості відкриються перед ними після закінчення університету, та змотивувати їх на старанне навчання, а роботодавцям – познайомитись зі студентами КПІ ім. Ігоря Сікорського.
День донора – благодійна акція з донорства крові проводиться в КПІ студентською соціальною службою з 2008-го року для популяризації соціальної свідомості.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато багато іншого.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ