▫️ Згідно рішення постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,
протокол № 20 від 18.03.2021:
• п. 1.12 «заборонено відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти»
• п. 2. Органам виконавчої влади, іншим державним органам, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності забезпечити, на період з 00:00 годин 20 березня 2021 року до 00:00 годин 09 квітня 2021 року, з метою обмеження скупчення осіб в транспорті та на шляхах прямування на роботу (з роботи), установити, із збереженням заробітної плати, для працівників режим дистанційної (надомної) роботи, крім працівників, для яких неможливо встановити режим дистанційної (надомної) роботи у зв’язку з характером виконуваних завдань

▫️ Відповідно до зазначених пунктів на період оголошених посилених карантинних обмежень з 00:00 годин 20 березня 2021 року до 24:00 годин 09 квітня 2021 року КПІ ім. Ігоря Сікорського працює згідно раніше прийнятих наказів та розпоряджень по університету. Звертаємо увагу на головне:
• весь освітній процес переводиться виключно у дистанційний режим (лекційні, практичні, лабораторні заняття, проведення досліджень в лабораторіях; проходження практики на базі університету, сесії і тд.);
• керівникам структурних підрозділів продовжити дію карантинних заходів щодо часткового переведення працівників на роботу в дистанційному (гнучкому) режимі, виконання інших видів робіт (організаційна, методична, наукова інша педагогічна діяльність тощо) або переходу на інший режим робочого часу, залежно від функціональних обов’язків та умов роботи працівників структурного підрозділу. Оформлення простою можливе виключно з поважних причин.
• на період локдауну переносяться будь-які очні масові заходи в університеті (прийоми делегацій, семінари, зустрічі з партнерами та ін.).

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ