🔸 День науки – професійне свято працівників науки України. Відзначається щорічно з 1997 року у третю суботу травня. Свято встановлено Указом Президента України «…на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України…».

🔸 Науковими та інноваційними розробками, дослідними та конструкторськими роботами, популяризацією наукового руху в КПІ займається Науково-дослідна частина та Департамент інноватики і трансферу технологій (телеграм-канал, сайт ). Тут ви завжди зможете отримати допомогу та підтримку в написанні статті, захисті прав інтелектуальної власності, виконанні наукової роботи, знайти менторів, однодумців, долучитися до створення наукових розробок та школи стартапів Sikorsky Chellenge Приєднуйтесь!

🔸 Про свої наукові досягнення обов’язково треба розповісти і висвітлити результати в науковому виданні, а ще краще виступити на науково-практичній конференції. Ознайомитися з планом проведення наукових та науково-технічних заходів на 2021 к.р. можна на сайті КПІ.

🔸 Щоб разом з іншими студентами проводити наукові дослідження та розкрити свій потенціал, знайти цілеспрямованих молодих однодумців, підготуватися до самостійної науково-дослідної роботи в університеті працюють гуртки інженерного, наукового спрямування та Наукове товариство студентів та аспірантів. Вони завжди відкриті для вас, допоможуть реалізувати успішні проекти та підтримати ідеї. Долучайтесь!

❤️ Тому бажаємо вам якнайбільше натхнення, ідей, однодумців! Розвивайте свій науковий потенціал в стінах альма-матер. Станьте видатними науковцями України та змінюйте світ!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ