🔸 Другий календарний контроль у весняному семестрі 2020/2021 н.р. майже добіг кінця, а тому настав час виставляти оцінки. При виставленні результатів календарного контролю в системі Електронний кампус врахуйте:
• Оцінка «НВ» – оцінка, що з’явилась минулого семестру у зв’язку з наявністю вибіркових дисциплін. Вона виставляється студентам, які НЕ ВИВЧАЮТЬ певну вибіркову дисципліну.
• Оцінка «А» – традиційна оцінка, що виставляється коли студент виконав всі вимоги РСО і набрав не менше 50% від максимально можливого рейтингового балу на момент проведення календарного контролю
• Оцінка «НА» – традиційна оцінка, що виставляється якщо вимоги РСО для оцінки «А» не виконані.
• За замовчуванням в системі для всіх студентів виставлено статус «НВ», тому ОБОВ’ЯЗКОВО змініть статус на той, що реально відповідає результатам календарного контролю кожного студента.

🔸 Списки студентів:
• Залежно від налаштувань щодо відображення списку студентів на сторінці в кампусі може відображатись не вся група. Звірте список студентів в кампусі та список студентів, який є в деканаті, щоб не губити студентів при виставленні оцінок.

📌 Календарний контроль виставляється на основі результатів Поточного контролю! Його відсутність у системі Електронний кампус ускладнює можливість оцінити об’єктивність викладача при виставленні результатів календарного контролю. Тому ваша уважність, своєчасність внесення інформації щодо поточного контролю і коректність виставлення результатів календарного контролю – дозволить адекватно оцінювати успішність як самим студентам, так і випусковим кафедрам та деканату.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. У разі запитань викладачі можуть поставити їх сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ