▫️ Завдяки оперативній роботі підрозділів університету по формуванню таблиць ми змогли сформувати черги вакцинації для усіх бажаючих співробітників. Чергу підрозділів було сформовано за допомогою сервісу random.org виходячи з можливостей КМСП вакцинувати максимум 50-70 осіб на добу та старту ревакцинації з 24.06.2021.
• спочатку вакцинувати будуть співробітників факультетів / інститутів, а потім адміністративних підрозділів.
• за попередньо складеним графіком вакцинація триватиме до кінця липня, відповідно ревакцинація до кінця серпня.

▫️ Всі відповідальні будуть попереджені про дні вакцинації своїх підрозділів заздалегідь: дата та час вакцинації передається виключно через них. Ви маєте слідкувати за графіком.
• у графіках можливі зміни, усі оновлення будуть повідомлені не пізніше, ніж за день до вакцинації.
• якщо у вас змінюються обставини (ви йдете у відпустку, не можете приїхати у визначений день і т.п.) – обов’язково повідомляйте відповідального заздалегідь
• не потрібно приходити в інший день на вакцинацію: кількість доз на наступних осіб та сама вакцинація здійснюється виключно відповідно до завіреного списку!
• ми розуміємо, що у багатьох наразі відпустки або якісь інші обставини, але всім разом треба знаходити вихід із ситуації, що склалася.

📌 УВАГА! Завчасно повідомляйте відповідального, якщо у вас не виходить бути присутнім, щоб ми встигли знайти вам заміну і вакцина не зіпсувалася.
• Забороняється самому приходити замість когось і говорити, що вам повинні зробити щеплення. Все здійснюється виключно за ДОДАТКОВИМ списком в КМСП (з підписом і печаткою).

📋 Запис на вакцинацію здійснюється через відповідального. Що з собою мати та про процедуру вакцинації – читайте у цьому пості.

▫️ За інформацією від КМСП: студенти мають можливість попередньо записатися на вакцинацію у студентській поліклініці за телефоном 044 236 32 04 та залишити свої контактні дані. Вакцинувати будуть як настане черга (5 хвиля вакцинації). Коли буде доступна вакцина та якого саме виробництва – наразі невідомо.
📌 Нагадуємо, на відміну від працівників сфери освіти, студенти можуть записатися на вакцинацію через портал / додаток Дія. По всій країні уже відкрито декілька центрів вакцинації (в т.ч. і в Києві). Скористайтеся можливість отримати вакцину!

🔴 Вакцинація буде проходити з дотриманням карантинних вимог: обов’язково тримайте дистанцію та одягайте маску!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ