🔸 Національний координаційний центр кібербезпеки з метою зміцнення взаємодії та реагування на кіберзагрози організовує міжвідомчі кібернавчання та тренінги з кібербезпеки за підтримки Civilian Research & Development Foundation, CRDF Global. З 30 по 31 серпня 2021 року заплановано проведення «Cyber Education Day 2021».

🔸 Під час заходу на вас чекає All-Star Hackathon – дводенний speed cybersecutity hackathon. Командна робота з запобігання та виявлення кібератак, а також розвідка/OSINT та аналіз даних (big data) для прогнозування кіберінцидентів. ТОП-3 ідеї будуть нагороджені грантами на перші кроки реалізації ідеї.

🔸 А також: CTF Stream для студентів. П’ять команд по 4-5 осіб виконають завдання по напрямках:
• розслідування/Forensic;
• інтернет/WEB;
• мережа / Network;
• мобільні мережі/Mobile;
• Blockchain.

🔸 Під час «Cyber Education Day 2021» буде організований CyberTalk Stream. Спікери від IBM, НБУ, Hideez, SenseIT, Security Experts Group, Нафтогаз України, ДК «Укроборонпром», Департамент кіберполіції Нацполіції України, ДСЗ тощо розкажуть інсайди про побудову та розвиток кар’єри у сфері кібербезпеки.

🔸 Організатори детально продумали сценарії, за якими потрібно знайти паролі у мережі, відновити доступ до біткоїн гаманця, знайти інформацію у вихідному коді мобільного телефону, підібрати пароль адміністратора, підняти привілегії через SUID flag, визначити джерело фінансування та способи відмивання грошей у заданому гаманці тощо.

📋 Деталі про подію і розклад заходу за посиланням.
📝 Участь в заході безкоштовна. Реєстрація обов’язкова за посиланням (до 27.08.2021).

🕓 Коли:
• реєстрація до 27.08.2021
• захід 30-31.08.2021
📍Де: м. Київ, готель «Hilton» (бульвар Тараса Шевченка, 30).

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ