🗓  Усім, хто не уявляє своє життя без математики: відновили роботу студентські гуртки кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей

🔸 З 19 жовтня 2021 року при кафедрі математичного аналізу та теорії ймовірностей відновили роботу олімпіадні гуртки «Нестандартні та олімпіадні задачі алгебри та аналізу» (для студентів 1 курсу) та «Нестандартні та олімпіадні задачі аналізу та теорії ймовірностей» (для студентів старших курсів).

🔸 Гуртки закріплені за кафедрою математичного аналізу та теорії ймовірностей фізико-математичного факультету. Одна із цілей гуртка – підготовка до олімпіад різних рівнів (загальноуніверситетських, всеукраїнських та міжнародних). Якщо ви талановитий та активний студент, якому подобається аналізувати та шукати рішення до цікавих і нетипових задач, який хоче прокачувати свої математичні скіли – цей гурток саме для вас!

📋 Детальніше у чатах гуртків:
• для першокурсників;
• для старшокурсників.
🕓 Коли: щовівторка о 16:10
📍 Де: Zoom
• 1 курс: (ID: 8986680182, Password: 0)
• 2 курс: (ID: 6433488854, Password: 2+kurs)

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших статтях:
• гуртки наукового спрямування
• гуртки інженерного спрямування
гуртки соціогуманітарного спрямування

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ