🔸 Чергова вакцинація студентів та співробітників відбудеться уже 12 листопада двома різними вакцинами на вибір (CoronaVac або Pfizer).

🔸 Більшій частині студентів 17+ років та співробітникам зареєстрованим на вакцинацію в загальних формах на пошту розіслано листи з формами підтвердження про можливість вакцинуватися на певний день певною вакциною (зробіть пошук по пошті «запрошення на вакцинацію»). Більше 1000 листів gmail заблокував, тому розсилка продовжиться завтра. Місць вистачить всім, не переживайте.

🔸 Також, більшій частині розіслано запрошення для вакцинації другою дозою на вказані вами адреси. Іншим продовжиться завтра.
• Якщо ви вже зареєстровані в загальній формі 1 раз – додатково реєструватись в загальній формі для другої дози не потрібно, але форму-підтвердження на певний день заповнювати потрібно.
• 17-річним для отримання першої дози потрібна інформована згода батьків та направлення, для другої дози – лише інформована згода.

📝 Загальна реєстрація для студентів та співробітників на вакцинацію мобільними бригадами від COVID-19 в КПІ:
Для студентів / для співробітників КПІ.
• Що потрібно для щеплення 17-річним тут.
Повний алгоритм вакцинації мобільними бригадами та можливі проблеми.
Мої вакцинації ніде не відображаються, що робити?

📋 Повний список усіх пунктів вакцинації в Україні з можливістю онлайн-запису та без, що мати з собою при вакцинації, про електронні сертифікати вакцинації в застосунку Дія та інші деталі читайте в статті «Медичне обслуговування студентів КПІ».

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ