🔸 Міністерство освіти і науки України та ТОВ «КЛАСІ» запрошують взяти участь в Всеукраїнському конкурсі навчальних відео «Young education changers». Конкурс передбачає створення здобувачами вищої освіти корисного освітнього контенту у формі відео до трьох хвилин за тематиками програми навчання будь-яких спеціальностей. Метою конкурсу є розвиток креативних навичок здобувачів вищої освіти, підвищення їхньої залученості до навчання, а також діджиталізація підходів до освітнього процесу.

🔸 Для участі у конкурсі необхідно завантажити відео до застосунку Clasee до 25 лютого 2022 року включно, де переможців буде визначено за кількістю переглядів та рейтингом відео. Автори кращого відео українською та англійською мовою отримають нагороду в розмірі 30 000 грн. Крім того, партнери та спонсори конкурсу оберуть найкращі роботи у своїх номінаціях:
• Pop STEM – краще відео про STEM-освіту, а також про кожний з напрямків STEM для їх популяризації;
• Небанальна економіка – краще відео за напрямом економічних наук щодо кросс-дисциплінарного підходу до роз’яснення економічних питань;
• Креативна комунікація – номінація з брендингу, відео та графічного дизайну та реклами;
• Спорт для всіх – краще соціальне відео з тематики залучення молоді до різних видів спорту, рівних можливостей щодо спорту та здорового способу життя для кожного.

📋 Детальна інформація про конкурс та організаційні деталі за посиланням. Контактні деталі для подальших уточнень: +380504725042, kb@clasee.io
🕓 Коли: дедлайн подачі робіт 25.02.2022
📍 Де: онлайн, застосунок Clasee.

💭 У разі інших питань пишіть боту Відділу організаційної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ