🔸 Сподіваємось, ви всі допущені до екзаменів і готові їх здавати. Щиро бажаємо успіхів і вдалого завершення семестрового контролю! Але, якщо щось піде не так, то пам’ятайте, що ліквідація академічної заборгованості здійснюється з 22.06 по 27.06. У цей період буде призначено по дві дати ліквідації заборгованості з кожної дисципліни. Результати семестрового контролю ви можете побачити у розділі “Сесія” в АІС “Електронний кампус”.

🔸 Однак, в ситуації, коли у вас 8 заборгованостей з 8 дисциплін, що вивчались в семестрі, ліквідувати заборгованості протягом 5 днів буде дуже проблемно і найімовірніше, перескладання з різних дисциплін співпадуть. До кого звертатись в цій ситуації? На жаль, ви самі зробили все, щоб створити собі цю проблему і скаржитись на викладачів чи деканат уже не варто. Тому спробуйте не нахапати забагато боргів, щоб не було накладань перескладань по часу і датах, бо бути одночасно на двох різних zoom-конференціях буде проблемно.

⚠️ Ще раз вам нагадуємо — екзамени та ліквідація заборгованостей з заліків чи екзаменів здійснюються ВИКЛЮЧНО ДИСТАНЦІЙНО. Приїжджати до університету НЕ потрібно. Якщо хтось із викладачів змушує вас бути особисто присутнім на контрольних заходах – пишіть нам.

🔸 Якщо ви приймаєте рішення про повторне вивчення якоїсь з дисциплін, з яких ви маєте академічну заборгованість, заяву про це потрібно написати до початку перескладань (до 22.06). Форму заяви та інших необхідних документів буде доведено до відома деканатів до 12.06.2020. Детальніше щодо умов повторного вивчення дисциплін дивись тут.

💭 У разі інших запитань пишіть нам. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ