🔸 Курсанти та офіцери почали одужувати! Повторні тести показали негативний результат у 30 з них. Їх відселено на окремий поверх гуртожитку. Буде проведено ще один тест за кілька днів. Після результатів повторного тестування, здорових осіб особового сладу почнуться відпускати додому. Двох вже відправили додому.

🔸 Станом на 09 серпня загалом підтверджено 124 випадка захворювання на COVID-19 в КПІ. З них 115 підтверджено у курсантів та 8 офіцерів, 1 випадок у працівника КПІ.

🔸 Вжиті заходи в 12 гуртожитку:
• Фахівцями Київської аварійно-рятувальної служби КМДА щоденно проводиться дезінфекція приміщень. Організовано вологе прибирання кімнат, провітрювання приміщень та місць загального користування.
• Особовий склад перебуває під постійним спостереженням командирів підрозділів та наглядом медичних працівників амбулаторії ІСЗЗІ
• Особовий склад забезпечено засобами індивідуального захисту, дезінфекторами та харчуванням за рахунок університету.
• У зв’язку з епідемією у 12 гуртожитку виставлено пост поліції.

🔸 Минулого тижня КПІ отримав гуманітарну допомогу від китайського партнера компанії Zhejiang Golden Egg Science and Technology та уряду району Сяошань міста Ханчжоу, Китай, а саме: медичних масок одноразових – 40 000 шт, мед. масок №95 – 700 шт, 50 безконтактних термометрів. Більш детально тут.

🔸 Оновлені результати прогнозу поширення пандемії COVID-19 в Україні на 7–11.08.2020 від команди проєкту «ФОРСАЙТ COVID-19» можна переглянути тут.

🔴 Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

💭 З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ