🔸 Курсанти та офіцери продовжують одужувати! Станом на 15.08.2020 кількість хворих (з позитивним результатом) у 12 гуртожитку – 121, на стаціонарному лікуванні – ще 2. Стан здоров’я задовільний.

🔸 Студенти ІТС, які перебували в 12 гуртожитку – вийшли з карантину, їх переселено до профілакторію.

🔸 12.08.2020 у 16 гуртожитку КПІ було виявлено ще один випадок захворювання на COVID-19 у студента. У понеділок студент відчув ознаки захворювання і звернувся за допомогою до КМСП, де зробив ПЛР-тест. Перший тест показав негативний результат, але в нього було виявлено пневмонію і лікарями рекомендовано госпіталізацію. У лікарні зроблено повторний тест, який виявився позитивним. 9 контактних осіб студента – перебувають на самоізоляції: 2 в 16 гуртожитку, інші вдома. Почувають добре. Лікарі КМСП на постійному зв’язку зі студентами.

🔸 13.08.2020 у 9 корпусі КПІ було виявлено новий випадок захворювання на COVID-19. Захворів орендатор, який проводив дослідження у науковій групі спільно зі співробітниками інституту. Всього виявлено 12 контактних осіб, усіх відправлено на самоізоляцію.

🔸 За результатами засідання Центральної комісії ТЕБ та НС – Київ оголошено в “жовтій зоні” за рівнем поширення COVID-19. Рівні розподілу на зони будуть діяти з півночі 17 серпня протягом 14 днів. Візуалізація .

🔸 Цього тижня проходило опитування щодо організації навчання в осінньому семестрі 2020/2021 н.р. Результати очікуйте в найближчих постах на каналі ДНВР.

🔴 Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію, провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

💭 З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ