🔸 За ВСІМА студентами 1-го курсу бакалаврату, які вказали при подачі документів, що потребують гуртожиток – будуть обов’язково заброньовані ліжко-місця у гуртожитках. Інформація про бронювання ліжко-місця для кожного іногороднього здобувача освіти із зазначенням гуртожитку буде розміщена на офіційних ресурсах факультету/інституту з 18 вересня 2020 (після остаточного формування груп на факультетах/інститутах).

🔸 На час проходження очного навчання (відповідно графіку прибуття факультетів/інститутів на очний тиждень, див. картинку у статті) студенти будуть РОЗМІЩЕНІ у вільні кімнати з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм по 2 особи в кімнаті. За бажанням, ви можете поселитися на заброньоване за вами ліжко-місце в гуртожитку після завершення очного тижня навчання. Це можна зробити відповідно до порядку поселення.

📌 РОЗМІЩЕННЯ студентів на очний тиждень навчання – це НЕ ПОСЕЛЕННЯ!

🔸 Всі першокурсники будуть поселені групами за наступною чергою:
• Поселення студентів пільгових категорій.
• Поселення студентів, за бажанням, після розміщення на тиждень очного навчання.

📌 При поселенні ЗНІМАТИСЬ З РЕЄСТРАЦІЇ у Центрі надання адміністративних послуг за попереднім місцем проживання НЕ ПОТРІБНО!

🔸 Звертаємо вашу увагу, проживання в гуртожитку можливе без реєстрації місця проживання за адресою гуртожитку! У такому разі зніматися з військового обліку (для чоловіків) НЕ ПОТРІБНО! Якщо ж ви плануєте змінити місце реєстрації, то військовозобов’язані студенти і призовники повинні ОБОВ’ЯЗКОВО стати на військовий облік в Солом’янському райвійськкоматі в м. Києві відповідно до порядку.

📌 Вартість та реквізити для оплати проживання, карта гуртожитків, необхідні документи, процедури розміщення та поселення – все у статті.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ