🔸 Шановні першокурсники! Вітаємо вас зі вступом до КПІ ім. Ігоря Сікорського! Ми дуже вдячні, що ви обрали нас! Починається новий цікавий етап вашого життя і наша команда ДНВР зичить вам успіхів, здоров’я, наснаги і натхнення!

🎉 Вітання-листівка від КПІ ім. Ігоря Сікорського та ректора університету Згуровського Михайла Захаровича щодо початку нового навчального року!

🔸 Навчальний рік починається у дистанційному режимі, тому запрошуємо усіх вас на «ДЕНЬ ПЕРШОКУРСНИКА ОНЛАЙН», де ви зможете познайомитись з представниками свого факультету/інституту, дізнатися усю необхідну інформацію та задати питання. З переліком усіх заходів на своєму факультеті/інституті можете ознайомитись тут.

🗒 До початку тижня очного навчання всі пари будуть відбуватись ДИСТАНЦІЙНО та згідно з розкладом, оприлюдненим на каналі деканату та rozklad.kpi.ua для вашої академічної групи. Навчання починається по другому тижню!
📋 Якщо ви ще не знаєте шифр своєї групи — можете подивитися тут.
💬 Нагадуємо про найважливіше: ефективну комунікацію зі студентами і викладачами стосовно організації освітнього процесу забезпечують куратори! Якщо ВИ ВЖЕ ЗНАЄТЕ шифр своєї групи, але куратор досі з вами не зв’язався – пишіть у боти факультетів/інститутів або нам.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями звертайтесь у боти факультетів/інститутів або до нас. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ