🔻 07.10.2020 стало відомо, що у КПІ на COVID-19 захворіли:
• 1 співробітниця відділу кадрів (1 корпус), яка була контактною хворої. Уже перебувала на ізоляції.
• 1 співробітник відділу практики (1 корпус). Встановлено дві контактних особи. Відділ на ізоляції.
• 1 студент РТФ (15 гуртожиток). Встановлено 6 контактних осіб. Всі на самоізоляції.
• 1 співробітник – комендант 8-го гуртожитку. Вся адміністрація гуртожитку на ізоляції.

🔸 Якщо неможливо дотримуватись фізичного дистанціювання – ретельно дотримуйтесь правил респіраторного захисту (носіть маски, якщо неможливо дотримуватися дистанції!) та гігієни рук. Вони є ключовими заходами безпеки.

🔸 Керівники підрозділів КПІ ім. Ігоря Сікорського можуть замовити засоби індивідуального захисту для своїх підлеглих онлайн (дивись тут).

🔸 Для начальників підрозділів розроблено інструкцію з рекомендаціями на випадок, якщо хтось із працівників захворів на COVID-19.

🔸 КПІ ім. Ігоря Сікорського придбав спеціальні баки для утилізації масок, які вже розміщено в університетських приміщеннях, і підписав угоду з компанією, яка спеціалізується на утилізації використаних масок.

🔴 Шановні студенти, курсанти та співробітники! Дотримуйтесь вимог карантину та будьте соціально відповідальними: тримайте дистанцію (носіть маски, якщо неможливо дотримуватись дистанції), провітрюйте приміщення, мийте руки або обробляйте їх антисептиком (більше рекомендацій від КМСП)! Здоров’я вас та оточуючих залежить від кожного з нас!

💭 З питаннями сюди. Або пишіть безпосередньо головному лікарю КМСП.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ