🗓 Усім, хто не уявляє своє життя без математики: розпочинають свою роботу гуртки кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей

🔸 З 6-го жовтня відновлюють свою роботу гуртки “Нестандартні та олімпіадні задачі алгебри та аналізу” для першокурсників та “Нестандартні та олімпіадні задачі алгебри та теорії ймовірностей” для студентів старших курсів.

🔸 Гуртки закріплені за кафедрою математичного аналізу та теорії ймовірностей фізико-математичного факультету. Одна із цілей гуртка – підготовка до олімпіад різних рівнів (загальноуніверситетських, всеукраїнських та міжнародних). Якщо ви талановитий та активний студент, якому подобається аналізувати та шукати рішення до цікавих і нетипових задач, який хоче прокачувати свої математичні скіли – цей гурток саме для вас!

🕓 Коли: щовівторка з 6.10 о 16:10
📍 Де:
• для 1-го курсу: онлайн, у Zoom (ID: 882 3263 1267, пароль: 510933)
• для старших курсів: онлайн, у Zoom (ID: 848 0320 6779, пароль: 1)

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших статтях:
• гуртки наукового спрямування
• гуртки інженерного спрямування
• гуртки соціогуманітарного спрямування

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ