🔸 Багато хто вважає, що наука – це нудна і рутинна справа. Noosphere Engineering School вирішила розвіяти цей міф і оголошує конкурс «Garbuz à la Science Contest», адже у кожної людини є творчий початок. Щоб підняти настрій собі та оточуючим в похмурі осінні будні, спробуйте себе в незвичайному конкурсі. Всіх вчених можна умовно розділити на теоретиків та практиків-експериментаторів.

🔸 Завдання для теоретиків:
• Написати псевдонаукову статтю, предметом дослідження якої є гарбуз. Вмикайте свою фантазію, підтягайте творчість та приймайтеся за роботу.
• Редакційні вимоги: максимум гумору, академічний стиль викладу, галузь знань – будь-яка, об’єм 3000-3500 знаків, формат — Google Docs, порушення законів фізики, теорем математики та інших аксіом вітається, мова: українська.
• Структура статті: назва, вступ, постановка проблеми, основна частина, подальші дослідження, висновки.
• Приклади тем: аеродинамічні властивості гарбуза, питання про антигравітаційні властивості гарбуза, плаский гарбуз як модель пласкої Землі (нові докази), питання про свободу волі гарбуза, теорія ігор в аналізі гарбуза і так далі.

🔸 Завдання для практиків-експериментаторів:
• необхідно провести лабораторну роботу з метою дослідження властивостей гарбуза (вага, колір, опір, місткість, коефіцієнт температурного розширення, міцність, герметичність і так далі). Зробити відеозапис лабораторної роботи.
• Загальні вимоги: максимум гумору, правдоподібність експерименту, дотримання техніки безпеки, відповідність вимогам до проведення лабораторної роботи, результат у вигляді відеозвіту (⩽ 60 сек). За необхідності відеозапис можна супроводжувати пояснювальною запискою з описом задачі/цілі/метода/висновків.

🔸 Переможці будуть оголошені на сайті Noosphere Engineering School 31 жовтня о 15:00. Переможців у кожній номінації визначить спеціалізована вчена рада:
• Михайло Рябоконь – співзасновник Noosphere Engineering School,
• Сергій Веретюк – керівник Noosphere Engineering School,
• Олексій Кулик – керівник Noosphere Engineering School,
• Тетяна Снопко – директор по комунікаціях громадської організації «Асоціація Ноосфера».

📋 Вимоги до проведення лабораторної роботи: постановка задачі, мета дослідження, методи та засоби дослідження, проведення натурного експерименту, висновки та практична цінність отриманих результатів, тривалість відеозапису лабораторної роботи (⩽ 60 сек).
📝 Конкурсні роботи приймаються у вигляді посилання на Google Docs. Назва документу або папки має містити назву команди або автора і тему статті. Посилання відправляйте на телеграм-акаунт Noosphere Engineering School або на електронну пошту engineering@noosphere.com.
🕔 Термін подачі: з 28 по 30 жовтня 2020 року.

💭 У разі запитань пишіть в чат Ноосфери або звертайтесь до наукової керівниці ННЦ «Інжинірингова школа Ноосфера КПІ» Ганни Сарибоги.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ