🔸 Державний політехнічний музей при КПІ ім. Ігоря Сікорського – єдиний загальнотехнічний заклад в Україні, який зберігає зразки вітчизняної інженерної думки та пропагує досягнення в галузі науки і техніки. Колекція експонатів музею представляє основні напрямки розвитку вітчизняної науки і техніки, багато з яких є символами ХХ століття для всього людства.

🔸 Урочисте відкриття першої черги музейної експозиції відбулося 11 вересня 1998 року – з нагоди 100-річчя Університету. Київський політехнічний інститут завжди пишався своєю історією, яка на сьогодні відтворює вже більше ніж 120 років його існування.

🔸 Місією музею, як установи, є: зібрати, показати, розкрити, зберегти. Відповідно, політехнічний музей має відкрити минуле, показати сучасне та акцентувати увагу на майбутньому розвитку вітчизняної науки і техніки в контексті світового прогресу.

🔸 Ми підготували для вас вичерпну статтю, з якої ви можете дізнатися про:
• історію створення Державного політехнічного музею,
• місію музею,
• екскурсії та експозиції музею,
• познайомитесь з різноманітними відеоматеріалами про музей та експозиції музею.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато багато іншого.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ