🔸 У переддень нового року всі підбивають підсумки за минулий рік і ми слідуємо тренду. Одним із пріоритетних напрямів роботи ДНВР цього року, у часи пандемії та дистанції – стало налагодження комунікації у неординарному КПІшному ком’юніті.

🔸 Достовірна, актуальна та вчасна інформація допомагала будувати ефективний діалог як зі студентами, так і з викладачами, тримати ситуацію під контролем в разі екстрених викликів та завжди залишатися на зв’язку! Нами було визначено всі доступні канали комунікації і головним стали месенджери та соціальні мережі.

🔸 У цей складний рік, який загартував всю планету – ми намагалися працювати як ніколи ефективно. За підсумками року підготували для вас статтю , з якої ви можете дізнатися про наші здобутки цьогоріч по кожному напряму. Не все ще виконано, не все виконано ідеально, нам є куди рости та у чому вдосконалюватися, але ми щиро намагаємося працювати максимально результативно та робити ваше студентське життя кращим. Завжди відкриті до співпраці та раді конструктивним пропозиціям!

🥳 Ми вітаємо вас з прийдешніми святами! Бажаємо успіхів, міцного здоров’я та незгасаючого ентузіазму. Зустрічаємо новий 2021 рік з великими планами та ще більшою кількістю ідей. Давайте робити світ навколо кращим разом! Stay tuned!

❤️ З любов’ю до КПІ

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ