🔸 Творча майстерня виникла як сучасний молодіжний проект під егідою двох легендарних інституцій з багаторічною історією. Її місією є забезпечення довготривалого творчого життя жанру джазової музики через її популяризацію серед молодіжної аудиторії, осучаснення виконавського стилю і аранжування, відповідних запитам молодих слухачів, та створення нових авторських музичних форм: мюзиклів, музично-драматичних вистав, рок-опер, музично-художніх фільмів молодіжного напрямку.

🔸 Проекти Майстерні:
• Творчі конкурси пошуку молодих талантів зі студентського середовища (вокальний конкурс, конкурс інструментальних виконавців, жіночий/чоловічий образ молоді майбутнього)
• Майстер-класи (вокальна джазова майстерність, майстерність гри на музичних інструментах)
• Спільні проекти з факультетами та науковими кафедрами КПІ (сертифікатна програма «Аудіо-продюсування» за дуальною формою освіти)

📋 Ознайомитись з діяльністю творчої майстерні, майстер-класами, заходами, проєктами, у яких можуть брати участь талановиті студенти і викладачі КПІ ім. Ігоря Сікорського та представники студентської спільноти країни можна на сайті, на Facebook та в Instagram.

📁 Більше про колективи ЦКМ читай тут.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ