🔸«Комп’ютерне моделювання технічних об’єктів» – гурток інженерного спрямування, закріплений за фізико-математичним факультетом, кафедрою нарисної геометрії, компютерної та інженерної графіки, керівник гуртка – Гумен Олена Миколаївна.

🔸Гуртківці займаються вивченням програм комп’ютерної графіки, моделюванням технічних об’єктів та технологічних процесів. Метою діяльності гуртка є забезпечення сприятливих умов ефективної науково-пізнавальної роботи, організації дозвілля студентів, їх інтелектуального та культурного виховання, а саме:
• систематизація та поглиблення знань з нарисної геометрії, інженерної та комп’ютерної графіки;
• підготовка студентів до участі в наукових семінарах, олімпіадах, конференціях тощо;
• активізація творчих здібностей студентів та підготовка до проведення самостійної наукової роботи.

📋 Для уточнення деталей та для участі в роботі гуртка необхідно написати листа на пошту керівника gumens@ukr.net.

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших гайдах:
• гуртки наукового  спрямування;
• гуртки інженерного спрямування;
• гуртки соціогуманітарного спрямування.

❗️Якщо ви не змогли самостійно підібрати гурток за своїми вподобаннями, скористайтеся гугл-формою, яка допоможе звузити коло пошуку і підібрати те, що підходить саме вам.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ