📜 “Бажаю кожному відчути це відродження у Ваших душах і серцях. Наповнитися снагою до нових добрих справ і досягнень. Особливо сьогодні, коли весь світ перебуває у вирі кардинальних суспільних, економічних і політичних змін, важливо не втрачати віри у себе, у своїх рідних і друзів, у свою країну, в краще майбутнє. Попри складнощі, не втомлюватися працювати, навчатися, втілювати свої задуми та ідеї.” – ректор Михайло Згуровський вітає всіх з травневими святами та Великоднем.
📋 Повне привітання ректора.

🔸 Сьогодні відзначають Міжнародний день праці! Це свято відзначається з 1888 р. уже в 143 країнах і територіях світу. Це день пам’яті про травневі події 1886 року в Чикаґо, коли під час мирних протестів за збільшення мізерної заробітної плати та скорочення робочого дня до 8 годин, було розстріляно десятки демонстрантів. В Україні День робітничої солідарності трудящих вперше відзначили у Львові — 1890 року, де ухвалили резолюцію, в якій вимагало встановлення 8-годинного робочого дня, заборони праці дітей та нічної праці для жінок, запровадження загального виборчого права.

🔸 Також, вітаємо всіх вірян з прийдешнім Великоднем! Це найважливіше християнське свято, яке символізує ідею духовного й фізичного відродження.

❤️ У день, який символізує солідарність трудящих і дружбу всіх людей хочеться побажати весняного тепла, ентузіазму, яскравих ідей і нових звершень на улюбленій роботі з достойними умовами праці та творчих успіхів у всіх починаннях! Гарних свят!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ