📌 CAMPUS – це новий проєкт КПІмедіа, в якому студенти КПІ відверто розповідають про навчання, викладачів, одногрупників, процеси, комунікацію та про все, що цікавить, турбує й чого не вистачає.

🔸 CAMPUS #1 «Чорний екран дистанційки. Як не вилетіти з універу»
• У першому випуску Наталія Болотюк, студентка 2-го курсу ІЕЕ, спеціальність «геоінженерія», – про дистанційне навчання, сесію та успішність.
▶️ Відео.

🔸 CAMPUS #2 v.1 «Двійки від студентів: який сенс в оцінюванні викладачів?»
• Яким Єрмак, 2-й курс, ФСП, – відверто: про оцінки викладачам, партнерство та комунікацію. Чи може низький бал спричинити звільнення? Де можна побачити оцінки викладачам?
▶️ Відео.

🔸 CAMPUS #2 v.2 «”Побічки” дистанційки. Як дожити до офлайнових пар?»
• Настрій на парі – чи має викладач його створювати? Чи зобов’язаний студент вмикати камеру на вимогу? Як повертатимемось на офлайнове навчання? Яким Єрмак, студент 2-го курсу ФСП, ділиться своїми прогнозами щодо наслідків дистанційного навчання. Та розповідає, як відновити комунікацію після повернення на очне навчання.
▶️ Відео.

🔸 CAMPUS #3 «Не “завалити” універ: коли студентові починати працювати?»
• З якого курсу починати працювати, щоб не нашкодити навчанню? Як студентові отримати максимум користі в КПІ? Кого з викладачів бояться на ТЕФ? Владислав Голець, студент 5-го курсу ТЕФ, ділиться досвідом, як стати успішним у вимогливих викладачів, розповідає, коли найкраще розпочинати кар’єру в ІТ, утримуючи здоровий баланс з науковою роботою.
▶️ Відео.

🔸 CAMPUS #4 «Канали зв’язку: чого навчать в ІТС»
• Які можливості дає Інститут телекомунікаційних систем КПІ? Чому випускники ІТС працюють в ІТ? Як отримати подвійний диплом і влаштуватися на роботу за кордоном? Каріна Жара, студентка 3-го курсу ІТС, розповідає про спільну наукову роботу студентів і викладачів ІТС, ділиться власним досвідом працевлаштування й пояснює, чому не прагне переїхати за кордон.
▶️ Відео.

🔸 CAMPUS #5 «Єдина в групі: як дівчині навчатися в ІМЗ?»
• У яких умовах проходить навчання й чи варто вступати дівчатам в ІМЗ КПІ? Які перспективи у випускників інституту? Анастасія Волинець, студентка 3-го курсу ІМЗ, відверто розповідає про вступ і навчання в КПІ, а також про власні наміри розвитку карʼєри після завершення навчання.
▶️ Відео.

📋 Офіційні сторінки КПІ ім. Ігоря Сікорського в мережі: сайт, Facebook, Telegram, Instagram, YouTube

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ