🔸 Необхідно чітко дотримуватись вимог РСО, оголошених студентам на початку семестру – відхилення від цих вимог може стати підставою для написання студентам скарги та опротестування результатів семестрового контролю. Зважаючи на виявлені в період зимової сесії недоліки в оформленні відомостей семестрового контролю, акцентуємо вашу увагу на наступних моментах:
• «НЕ ДОПУЩЕНО» – ця оцінка та отриманий бал за семестр має вноситись у відомість, якщо в РСО прописано мінімальний допусковий бал до семестрового контролю з даної дисципліни, а у студента рейтинг менший за цей бал. Виставлення будь-якої іншої оцінки (не з’явився, незадовільно) у цьому випадку є ПОРУШЕННЯМ ВИМОГ РСО.
• «НЕ З’ЯВИВСЯ» – виставляється якщо студент допущений до заходів семестрового контролю (виконано всі вимоги РСО), але не з’явився на контрольний захід. Ця оцінка не може бути виставлена студентам, які не виконали умови допуску до семестрового контролю.
• «НЕЗАДОВІЛЬНО» – виставляється якщо студент допущений до заходів семестрового контролю (виконано всі вимоги РСО), з’явився на контрольний захід семестрового контролю, але не склав його. Ця оцінка не може бути виставлена студентам, які не виконали умови допуску до семестрового контролю.

🔸 Якщо у студента оцінка «НЕ ДОПУЩЕНО»
• попереднє рішення про допуск до ліквідації заборгованості приймає кафедра за результатами поточного та календарних контролів. Тому всі результати мають бути внесені у відповідні модулі Електронного кампусу!
• кінцеве рішення про допуск до перескладань приймається ПІСЛЯ остаточних результатів семестрового контролю.

📌 Наполегливо наголошуємо на необхідності дотримання вимог нормативних документів і бажаємо вдалого семестрового контролю!

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями від викладачів сюди.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ