▫️ На жаль, ні для КПІ, ні для КМСП щось передбачити в питаннях вакцинації неможливо, тому що все змінюється кожен день. Вчора виникли незручності з графіком вакцинації, оскільки одну з бригад забрали в Міський центр вакцинації. Ці обставини не залежать від нас і не враховують уже сформовані графіки. Дякуємо всім, хто віднісся з розумінням до ситуації, що склалась. Відповідно, нас повідомили, що кількість доз на добу зменшено до 50 шт.

▫️ На всіх підрозділах є відповідальні за інформацію про вакцинацію: дата та час вакцинації передається виключно через них. Ви маєте слідкувати за графіком.
• графіки будуть повідомлені не пізніше, ніж за день до вакцинації.
• зараз графік не може бути сформований на всіх бажаючих, оскільки ситуація постійно змінюється.
• якщо у вас змінюються обставини (ви йдете у відпустку, не можете приїхати у визначений день і т.п.) – обов’язково повідомляйте відповідального
• якщо ви не можете прийти, але вже є в оголошених списках на вакцинацію, ви свою можливість вакцинації втратите. Будьте уважні і всі обставини повідомляйте заздалегідь через відповідального!
• не потрібно приходити в інший день на вакцинацію: кількість доз на наступних осіб та сама вакцинація здійснюється виключно відповідно до списку!

📋 Як викладачу записатися на вакцинацію, що з собою мати, про процедуру вакцинації – читайте у попередньому пості.

▫️ За інформацією від КМСП: студенти мають можливість попередньо записатися на вакцинацію у студентській поліклініці за телефоном 044 236 32 04 та залишити свої контактні дані. Вакцинувати будуть як настане черга (5 хвиля вакцинації). Коли буде доступна вакцина та якого саме виробництва – наразі невідомо.
📌 Нагадуємо, на відміну від працівників сфери освіти, студенти можуть записатися на вакцинацію через портал / додаток Дія. По всій країні уже відкрито декілька центрів вакцинації (в т.ч. і в Києві). Скористайтеся можливість отримати вакцину!

🔴 Вакцинація буде проходити з дотриманням карантинних вимог: обов’язково тримайте дистанцію та одягайте маску!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ