📯 КПІшники, вітаємо вас з успішним семестровим контролем, ліквідацією усіх академічних заборгованостей та закінченням навчального року!

🔸 Здачі всіх іспитів, курсових і заліків нарешті позаду – починаються довгоочікувані літні канікули. Вперше, повністю все навчання відбувалося дистанційно. Особливим викликом це стало для бакалаврів першого курсу, для яких знайомство з університетським життям розпочалося з «онлайну». Але весь рік ви сумлінно навчались, з усім впоралися та заслужили на відпочинок.

🇺🇦 Символічно, саме цього дня в Україні святкують День молоді . Ми пишаємося молоддю нашого університету, вашими досягненнями в громадській та професійній діяльності, спортивними здобутками, патріотичними ідеями та прагненням розвиватись, набувати знань. Будьте активними, користуйтесь кожною наданою можливістю, всебічно розвивайтесь та вдосконалюйтесь, наполегливо працюйте над собою, реалізуйте ідеї, будуйте великі плани на майбутнє, все у ваших руках!

❤️ А поки ви святкуєте, не забувайте про дотримання соціальної дистанції, дезінфекцію рук та носіння маски. Будьте соціально відповідальними – ваше здоров’я у ваших руках!
Бажаємо вам відпочити та з новими силами чекаємо 1 вересня в новому семестрі!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ