🔸 Олімпіади – це особливе випробування, яке не просто тестує знання, а й гартує зібраність та самостійність. Досвід перемог і поразок, що набувається в ході олімпіад надзвичайно важливий для подальшого життя, саме він формує власне уявлення про свої можливості та дозволяє самоствердитись. Талановиті діти – це той ресурс, із якого створюється інтелектуальна еліта країни.

🔸 Цими днями відбулась KPI-OPEN – одна з найбільших олімпіад з програмування. Під час олімпіади студентські команди українських і світових університетів розв’язують задачі з програмування, беруть участь у нетворкінгу та вебінарах з провідними IT-компаніями, які отримують чудовий шанс знайти нових співробітників серед кращих.

🔸 Ми підготували для вас три статті, в яких зазначили усі олімпіади, які на даний момент діють на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського за спрямуваннями:
• Олімпіади інженерно-технічного спрямування
• Олімпіади соціогуманітарного спрямування
• Олімпіади природничого спрямування

📌 Долучайтесь до участі в олімпіадах та покажіть свої знання, уміння логічно і нестандартно мислити! Список олімпіад постійно доповнюється. Слідкуйте за оновленням.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічнику-навігаторі для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, олімпіади, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ