🔸 Громадяни України, які НЕ завершили навчання за кошти державного або місцевого бюджету за певним ступенем освіти, мають право повторно безоплатно здобувати вищу освіту в державних і комунальних закладах вищої освіти за тим самим ступенем освіти, за умови відшкодування до державного або місцевого бюджету коштів, витрачених на оплату послуг з їх підготовки.

🔸 Етапи
• Для реалізації процедури відшкодування вам необхідно до 01.09.2021 звернутись до деканату факультету/інституту для розрахунку суми відшкодування коштів до державного бюджету або оформлення відмови від відшкодування коштів.
• По 14.09.2021 (включно) необхідно здійснити виплати не менше 50% від розрахованої суми відшкодування коштів, витрачених на оплату послуг з підготовки фахівців (за умови оформлення заяви на реструктуризацію коштів).
• До 28.09.2021 (але не пізніше 10 робочих днів з дня здійснення платежу) надати до деканату документальне підтвердження сплати повного або часткового відшкодування коштів.

📌 У випадку невідшкодування коштів по 14.09.2021 (включно) або неподачі підтверджуючих документів до 28.09.2021, ви будете відраховані з КПІ ім. Ігоря Сікорського.

📋 Детальніше про загальні положення, повний алгоритм дій вступника, розрахунок суми відшкодування та пільги читайте у статті.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Чекаємо на вас!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ