🔸 Студенти – дорослі та свідомі громадяни України. МОН України та керівництво Університету не можуть змусити, ми тільки інформуємо та рекомендуємо, до кого можна звернутися у разі потреби. Якщо ви студент і плануєте найближчі роки провести в Києві – наполегливо рекомендуємо перезаключити декларацію з найближчим місцевим лікарем Солом’янського району (це можна зробити як в державній, наприклад Київська міська студентська поліклініка, так і приватній клініці, наприклад медичний центр «Мій Лікар»).

🔸 Навіщо заключати декларацію? Через реформу в охороні здоров’я – право на безоплатний пакет медичних послуг є лише у громадян, які підписали декларацію з лікарем. Варто зазначити, що невідкладну допомогу в КМСП надають усім студентам – незалежно від того, підписані в них декларації з лікарями чи ні.

🗺 Ми зібрали для вас дані про аптеки, поліклініки, медичні центри, лабораторії, травмпункти та інші медичні заклади поруч з КПІ і нанесли на гугл-мапу «Медична допомога».

📋 Де можна вакцинуватися проти COVID-19 та що мати з собою? Як знайти собі сімейного лікаря поруч з КПІ? Як підписати декларацію з сімейним лікарем? Розклад роботи Київської міської студентської поліклініки та багато іншого читайте в статті «Медичне обслуговування студентів КПІ».

📌 Нагадуємо, при поселенні потрібно лише довідку від сімейного лікаря (датовану не пізніше, ніж за 7 днів до дня поселення) з відміткою дерматолога та актуальні результати флюорографії.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ