▫️ В Україні розпочалася п’ята хвиля вакцинації для всіх бажаючих вакцинами, які застосовували і раніше: Pfizer-Comirnaty, Coronavac, а також новинка – вакцина Moderna (за принципом дії аналогічна до Pfizer; потрібно ввести дві дози з інтервалом 28 днів; виробник заявляє, що її ефективність досягає 95%). Moderna визнається в усіх країнах світу, а тому вигідна для подорожей за кордон.

▫️ П’ятий етап вакцинації проходитиме на трьох платформах (деталі щодо вакцинації тут):
• Мобільні бригади, які будуть щеплювати організовані колективи вакцинами Moderna.
• Пункти щеплення – працюють у робочі дні, використовується вакцина Coronavac.
• Міні вакцинальні центри, які працюватимуть у вихідні. У них використовуватиметься вакцина Coronavac та Moderna. Центри вакцинації може відвідати будь-яка особа старша 18 років через запис на helsi.me, яка не входить до групи ризику, маючи з собою паспорт та ідентифікаційний код.

▫️ Наразі в КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжується ревакцинація мобільними бригадами. У зв’язку з затримками у поставці вакцини Pfizer, відбудуться зміни у графіку ревакцинація: вона буде проводитися 27 липня (вівторок), 29 липня (четвер) і 30 липня (п’ятниця):
• зміни відображені на прикріпленому зображенні;
• у графіку можливі зміни залежно від наявності вакцин та бригад вакцинації.
• що з собою мати та про процедуру вакцинації – читайте у цьому пості.

📌 Для співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського, які мають бажання щепитися, ми запускаємо гугл-форму запису на щеплення. Проведення вакцинації планується по закінченню періоду відпусток. Вакцина – Moderna.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ