🔸 Sikorsky Hack – це 48-годинний марафон ідей від учасників-студентів та спеціалістів, що представляють бізнес, технології, діджитал, промисловість і креатив. Такий своєрідний форум для розробників, в якому фахівці різних сфер вирішують будь-яку задачу від бізнесу. Свіжі, ефективні ідеї зацікавлять інвесторів з реального бізнесу, а це – нові проекти для команд.

🔸 На хакатоні команди знайдуть рішення, які допоможуть адаптуватися до посткарантинної реальності, трансформують і реабілітують економіку країни. Учасникам потрібно розробити прототипи продуктів, які будуть вирішувати заявлену бізнес-проблему, використовуючи сучасні технології разом з менторами.

🔸 Для кого хакатон:
• команд-учасників – розробників програмного забезпечення, графічних та web-дизайнерів, економістів, фінансистів, PR-, маркетинг фахівців, аналітиків, винахідників і студентів перерахованих вище спеціальностей;
• представників бізнесу для вирішення проблем, які виникають щодня;
• менторів для консультування і передачі накопиченого досвіду в різних сферах.

📝 Зареєструватися на хакатон можна за цим посиланням.
🕓 Коли: 12-14 серпня 2021.
📍 Де: «Belka Space» (Київ, проспект Перемоги, 37, Бібліотека ім. Денисенка, 3 поверх).

💭  У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ