🔸 Цього року з 12 по 14 серпня в університеті проходив ювілейний X Конкурс стартапів Sikorsky Challenge 2021! Багато людей працювало над організацією та проведенням фестивалю. Висловлюємо щиру вдячність всім членам оргкомітету Sikorsky Challenge. Але є ще ті, хто весь час залишалися поза кадром і кому хочеться висловити особливу подяку. Це студенти-волонтери КПІ з таких різних між собою факультетів/інститутів: ІЕЕ, ІСЗЗІ, ІПСА, ФЛ, ФІОТ, ММІ та багато інших.

🔸 Волонтери виконували дуже важливу місію: допомагали відвідувачам Sikorsky Challenge, супроводжували і перекладали іноземним гостям всі дійства фестивалю. Було цікаво, пізнавально, інколи важко, але ви справлялися з кожною задачею, яка перед вами ставилася; працювали як одна велика команда і в черговий раз довели, що КПІ ім. Ігоря Сікорського – це одна велика родина!

📝 Заповнюй форму, долучайся до Волонтерів КПІ і стань частиною дружньої команди!

❤️ Саме завдяки вам – волонтерам, проведення всіх заходів університету стає можливим! Сподіваємося на плідну співпрацю на інших проєктах КПІ ім. Ігоря Сікорського! Ваша допомога безцінна!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ