🔹 24 серпня відзначають найголовніше державне свято – у цей день 30 років тому Україна проголосила свою незалежність на весь світ. Це день пам’яті про покоління наших предків, що творили націю, боролися за державність і відкрили можливості для всебічного розвитку нашої країни, щоб ми стали справжньою європейською нацією: сильною, патріотичною та натхненною.

📜 Привітання ректора Михайла Згуровського з 30 річчям незалежності України

🔸 Студенти та співробітники КПІ завжди на передовій у боротьбі за суверенітет і незалежність країни, тому сьогодні варто згадати про наших героїв – київських політехніків, які гордо захищали нашу національну ідентичність та назавжди увіковічені в наших серцях, історії нашого університету та історії України.

📋 Більше:
• Міністерство культури та інформаційної політики України до 30-ї річниці незалежності України створили Цифрову мапу подій, де в інтерактивному форматі відображається місце, час, відлік та дати подій з детальною інформацією.
• Інтерактивний таймлайн з цікавими фактами та розповідями про Україну за часів незалежності можна переглянути на сайті 30ua.info, а також додати сторіс в інстгарам з маскою-поздоровленням.

❤️ Пишаємося українцями та віримо у велике майбутнє нашої держави! Слава Україні!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ