🔸 Уже у цю п’ятницю (17 вересня 2021) відбудеться щеплення другою дозою усіх, хто отримав першу 27 серпня 2021. Усім розіслано запрошення на вказані вами адреси для вакцинації другою дозою. Розсилка буде масова – ПЕРЕВІРЯЙТЕ ПАПКУ СПАМУ. Якщо ви вакцинувалися 27 серпня і не отримали лист – пишіть нам в бот.

🔸 Гарна новина для 17-річних: мобільна бригада підтвердила можливість вакцинації 17-річних у цю п’ятницю, 17 вересня 2021. Для цього потрібно:
• батькам роздрукувати бланк інформованої згоди на одному листку (формат А4 або А5, один листок, текст роздрукований з обох сторін) та заповнити необхідні поля (приклад, що саме заповнювати).
• взяти у свого сімейного лікаря направлення на вакцинацію.
• далі ви з бланком інформованої згоди та направленням на вакцинацію приходите на вакцинацію.

🔸 Усім студентам 17+ років та співробітникам зареєстрованим на вакцинацію на пошту розіслано листи з формою підтвердження про можливість вакцинуватися першою дозою 17.09. Перевіряйте папку СПАМ! У формі увімкнено максимальний ліміт на добу, після його досягнення форма закриється, а ми сформуємо електронну чергу залежно пропускної спроможності бригади з вакцинації.
📌 Якщо на добу не набереться необхідна кількість підтверджених реєстрацій – вакцинацію на цей день буде скасовано.

📝 Реєстрація для студентів КПІ на вакцинацію мобільними бригадами від COVID-19.
📝 Реєстрація для співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського, які мають бажання щепитися.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ