🔸 Всім відомо, що плавання позитивно впливає на опорно-рухову систему, знімає стрес та покращує настрій. Саме тому відкрито реєстрацію на безкоштовне відвідування басейну спорткомплексу КПІ ім. Ігоря Сікорського (24 корпус). Можливість надається всім бажаючим студентам та аспірантам денної форми навчання КПІ ім. Ігоря Сікорського. Максимальна кількість відвідувачів на одне заняття по перепустках – 20 осіб.

📝Реєстрація за посиланням.
🕓 Години відвідування:
• Пн-Пт: 13:30-14:30, 15:30-16:30, 20:00-21:00.
• Сб: 13:30-14:30.

📋 Деталі:
• Отримати перепустку можна буде з 11 по 13 жовтня. Де та коли дивіться тут. Якщо не оформити зараз, то можна буде оформити через місяць.
• Відвідування басейну у такому варіанті можливе лише з посвідченням. Якщо не можете забрати самі – можете когось попросити. З собою обов’язково мати документ, що посвідчує статус студента.
• Для відвідування басейну потрібна медична довідка. Її можна взяти безпосередньо перед відвідуванням, для оформленя перепустки вона не потрібна.

📌 Наразі басейн не працює через відсутність гарячої води, але перепустки вже видаються – ви зможете відвідувати басейн, як тільки він запрацює.

💭 У разі запитань пишіть нам або звертайтесь до Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-17 (вул. Металістів, 5а). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ