🔸 Міжнародний День студента був започаткований в Україні в 1999-го року. Трагічна історія цього дня вражає всіх до тепер і викликає почуття гордості та поваги. Сьогодні День студента позиціонується як свято молодості, свободи, жаги до знань та нових звершень.

🔸 Любі студенти та студентки, ДНВР щиро вітає вас з цим святом і бажає, щоб перед вами поставав увесь світ можливостей, щоб ви вдало долали всі перешкоди, які трапляються на шляху дорослого життя. Будьте розумними, яскравими, креативними, натхненними та цілеспрямованими, будьте справжніми КПІшниками! І пам’ятайте, що ми завжди готові допомогти з реалізацією ваших задумів та ідей. Адже студентське життя – це не “гризіння граніту науки” 24/7, а ще й спонтанні шалені ідеї, радощі, знання й насолода молодістю.
▶️ Відео-привітання.

🔸 До дня студента ми вирішили підготувати для вас трошки статистики про студентів КПІ цього року. Ви коли-небудь замислювалися, яка кількість дівчат та хлопців навчається у КПІ ім. Ігоря Сікорського, а про те, якого вони віку чи на яких спеціальностях навчаються? Відповіді тут.

❤️ Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ