🔸 Сьогодні в Україні відзначається 30-та річниця з дня створення та професійне свято наших захисників – День Збройних Сил України.

🔸 “Увібравши в себе кращі національні військові традиції, що сформувалися у важких, кривавих війнах і збройних конфліктах минулого, українська армія за час своєї новітньої історії пройшла складний шлях до формування дієздатної та високоорганізованої бойової структури, впевненої у своїх силах та здатної зламати будь-які загарбницькі плани ворога.” – президент України Володимир Зеленський.

🔸 Армія України є однією з провідних армій у Європі та світі, адже вже восьмий рік українські воїни стримують агресію проти нашої держави. “… З-поміж них з 2014 року було мобілізовано 36 працівників Київської політехніки, понад 300 стали добровольцями. Чотирнадцять студентів і співробітників університету віддали своє життя за свободу і незалежність України, чотирьох з них нагороджено званням Героя України.” – ректор КПІ Михайло Згуровський.

❤️ Дякуємо Збройним силам України за захист свободи і незалежності нашої держави! Стійкості, впевненості, до перемоги! Слава Україні!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ