Сьогодні розпочинається семестровий контроль осіннього семестру 2021/2022

Семестровий контроль складається з двох частин:

  • складання і отримання заліків/захисти курсових робіт (з 20 по 30 грудня 2021);
  • екзамени (з 03 по 16 січня 2022).

З розкладом заліків, захистів курсових робіт/проектів та іспитів можна ознайомитись у своєму персональному кабінеті системи Електронний кампус (модуль «Сесія»). Усі заходи будуть проводитись дистанційно відповідно до затверджених регламентів:


Коли триватиме семестровий контроль

     20.12.2021-30.12.2021 заліки / КР / КП

     03.01.2022-16.01.2022 екзамени

     до 17.01.2022 можливість подати заяву на повторне прослуховування не базових дисциплін

     17.01-22.01.2022 ліквідація академічної заборгованості

Детальніше дивись на інфорграфіці


Які бувають оцінки

     «НЕ ДОПУЩЕНО» – ця оцінка та отриманий бал за семестр має вноситись у відомість, якщо в РСО прописано мінімальний допусковий бал до семестрового контролю з даної дисципліни, а у студента рейтинг менший за цей бал. Виставлення будь-якої іншої оцінки (не з’явився, незадовільно) у цьому випадку є ПОРУШЕННЯМ ВИМОГ РСО.

     «НЕ З’ЯВИВСЯ» – виставляється якщо студент допущений до заходів семестрового контролю (виконано всі вимоги РСО), але не з’явився на контрольний захід. Ця оцінка не може бути виставлена студентам, які не виконали умови допуску до семестрового контролю.

     «НЕЗАДОВІЛЬНО» – виставляється якщо студент допущений до заходів семестрового контролю (виконано всі вимоги РСО), з’явився на контрольний захід семестрового контролю, але не склав його. Ця оцінка не може бути виставлена студентам, які не виконали умови допуску до семестрового контролю.

Детальніше про те, що яка оцінка означає дивіться тут.


Проблеми семестрового контролю

Викладач не виконує вимоги РСО? Відчуваєте тиск чи упереджене ставлення викладачів? Стали свідком порушення прав студентів? Заповнюйте форму зворотного зв’язку!

Отримали заборгованості та не знаєте що робити? Відповіді у статті «Ви отримали заборгованості? Що далі».


Корисні стріми

Рекомендуємо перед контрольними заходами переглянути стріми ДНВР:

    KПItalks: «Семестровий контроль — це просто!» – у відко ви дізнаєтесь відповіді на пишання: як отримується залік? чи може викладач змусити писати залікову роботу? що робити, якщо отримав недопуск з дисципліни? що робити, якщо викладач натякає на фінансовий шлях складання заліку/екзамену? відчуваєте тиск чи упереджене ставлення викладачів? стали свідком порушення прав студентів? та багато інших.

     «Семестровий контроль – питання і відповіді» – про особливості семестрового контролю в дистанційній формі; про можливі оцінки за результатами семестрового контролю та що з ними робити; про відрахування, переривання навчання, переведення і поновлення!

     «Ліквідація академічної заборгованості» – про особливості ліквідації заборгованості згідно з положенням про поточний, календарний та семестровий контроль; що робити, якщо не допущений, якщо отримав незадовільну оцінку, якщо бажаєте перенести вивчення дисциплін; про повторне вивчення дисциплін.


Більше

Більше корисних статей про навчання дивись у Хелпіку в розділі «Навчання по полицях». Деякі з них:

     Переведення в/до КПІ ім. Ігоря Сікорського.

     Поновлення до КПІ ім. Ігоря Сікорського.

     Положення про відрахування, переривання навчання, переведення і поновлення здобувачів вищої освіти.


💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. Виникають питання, непорозуміння під час семестрового контролю – одразу пишіть нам. Успіхів!