🔸 «Дослідження Всесвіту» – гурток наукового спрямування, закріплений за фізико-математичним факультетом. Гурток створений для зацікавлених у дослідженні Всесвіту, а саме у: Data Science та Big Data, наукових публікаціях та процесі їх створення; астрофізиці або астрономії, та інших наукових галузях. Гурток розрахований на студентів 1-4 курсів бакалаврату всіх факультетів на НН інститутів. Детальніше про гурток: Канал, Чат, Інстаграм, Пошта, Керівник
📝 Реєстрація (для усіх бажаючих)

🔸 Уже сьогодні гурток запрошує на вебінар-дискусію з докторкою фізико-математичних наук, Дарією Вікторівною Савченко, про наукові конференції і її досвід у цьому. Тема зустрічі: “Участь у студентській науковій конференції: від А до Я”.
🕓 Коли: 17.02.2022 о 16:00
📍 Де: Zoom (ID: 813 1079 1390 Пароль: fromAtoYA)

📌 Дізнатися про інші гуртки, які наразі діють в університеті можете в наших гайдах:
• гуртки наукового спрямування;
• гуртки інженерного спрямування;
• гуртки соціогуманітарного спрямування.

❗️Якщо ви не змогли самостійно підібрати гурток за своїми вподобаннями, скористайтеся гугл-формою, яка допоможе звузити коло пошуку і підібрати те, що підходить саме вам.

📁 Більше гайдів читай в Хелпіку – помічник-навігатор для КПІшників по КПІшним інтернетам з корисною інформацією про навчання, стипендії, гуртки, гуртожитки, працевлаштування і багато іншого.

💭 У разі запитань пишіть боту Відділу організаційної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ