Війна спіткала кожного з нас і друзям нашим меншим теж дісталося сповна. Для тих, хто має домашніх тварин, КиївЗоо опублікував підбірку корисної інформації, як можна допомогти своїм улюбленцям пережити стрес від обстрілів та бомбардування.

Але якщо домашніх улюбленців ми можемо врятувати, то тваринам із зоопарків зараз вкрай тяжко: не вистачає їжі, немає достатньо ветеринарів та працівників, які б могли піклуватися про них. Тому надія тільки на небайдужих людей та волонтерів.

Біопарк «Золотий фазан», парк щасливих тварин «ХІІ місяців», Харківський зоологічний парк і зоопарк Миколаєва потребують підтримки. Резерви закінчуються й утримувати місцевих тварин з кожним днем стає все складніше. Якщо ви маєте можливість допомогти фінансово – на сайтах біопарку та «ХІІ місяців», на інстаграм сторінці зоологічного є реквізити для переказу коштів. А придбавши квиток до Миколаївського зоопарку, ви можете продовжити життя рідким представникам фауни.

Київський зоопарк «КиївЗоо» повідомляв 9 березня, що у них достатньо запасів їжі для тварин на кілька тижнів. Але якщо ви хочете їм домопомоги – уся інформація тут.

🙏 Підтримаймо тварин разом!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ