Нещодавно ми публікувати на каналі пост про творчих КПІшників та КПІшниць і про те, що кожен переживає війну по-своєму. Емоції наших студентів трансформувалися в прекрасні речі: вірші, малюнки, пісні. Це має бачити вся спільнота університету та країни. Отже, сьогодні знайомтесь з творчістю:
Тараса Макарчука, студента НН ВПІ, першокурсника, який мріє пов‘язати життя з мистецтвом. Натхненний новинами про збиті російські літаки, Тарас відобразив задоволеного «Привида Києва», який вдало виконав бойове завдання. А також поділився своїм баченням художника, як відбувалося визволення Київської області. «Привид Києва та солдати ЗСУ – символ української потужності… зараз емоції переповнюють, і я вирішив допомагати чим можу – малювати» – каже Тарас.
• Не секрет, що вивчення фізики – це доволі складна задача, потрібне натхнення! Денис Сальніков, першокурсник ФМФ, зрозумів, що його натхнення – графіка. Добірку яскравих робіт юного художника в стилі комп’ютерної гри FIREWATCH можете переглянути на його сторінці в Instagram.
• Слово – давня зброя українців. Світлана Дейнеко, студентка з ФСП, першокурсниця, теж обрала собі за зброю в цій війні написання віршів. Емоційний твір під назвою «І серед попелу проростуть квіти» дівчина опублікувала в TikTok. Усім до перегляду!
• Ще один проникливий вірш на воєнну тематику, написаний студентом-другокурсником з НН ФТІ. Богдан Лугінін ділиться наболілим… «В моїм оркестрі вже не грають альти» – про біль, жах та невинні життя, які забрала російська нечисть. До того ж, Богдан є автором низки інших цікавих віршів, знайти та переглянути які ви можете на його сторінці у Facebook.

❤️ Боремося за перемогу разом і пишаємося такими талановитими членами КПІшної сім‘ї! Нові творчі цікавинки від вас надсилайте в @DNVR_team_bot, а ми опублікуємо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ