Продовжуємо постити цікаву та надихаючу творчість КПІшників 😉

Дописи на каналі з віршами, піснями, відео, малюнками, що розповідають про події війни в Україні, від наших КПІшників користуються популярністю в читачів, оскільки після кожного такого допису наш бот поповнюється новими бажаючими розмістити свої напрацювання. Ну а ми з радістю готові поширювати нове українське КПІшне мистецтво різних проявів, тому пропонуємо вашій увазі добірку поезії, автори якої – студенти та викладачі університету:

• Кирило Музиченко, курсант ІСЗЗІ, поділився своїми переживаннями, які перетворилися на прекрасний вірш. Легкими словами йому вдалося описати складні речі. Про відважність української нації, завзяття боронити Батьківщину та безперечну перемогу у вірші “Найтемніша ніч перед світанком” (https://telegra.ph/The-darkest-night-before-dawn-05-10).
• Наступний вірш – одна коротка історія від найстрашнішого ранку 2022 року до вічної свободи улюбленої блакиті від Марії Волохонської, студентки ТЕФ. Проникливий вірш “Перо” про пережитий невимовний біль та щасливий кінець, який вибороли потом і кров’ю.
• Найвагоміше питання, яке ми постійно ставимо собі та рашистам: “За що ви прийшли воювати на нашу землю?” Освободітєлі й самі не знають, мабуть, цар сказав, то й пішли. Кожен українець уже втомився висміювати тупість та безглуздість дій російських вояків, але пропонуємо ознайомитися з роздумами Редріха Путятіна, студента ІХФ, автора вірша “Таргани“, про справедливу та неминучу смерть загарбника.
• Світлана Фіялка, доцент НН ВПІ, не встояла перед спокусою й собі висміяти “культурний братський народ” та змалювати героїчність відомого песика Патрона, який крутіший навіть за “Міцного горішка”. Лише два вірші, а як настрій піднімають. Радимо до прочитання!

❤️ Кожен КПІшник по-своєму талановитий митець, просто може ще не знати про це. Пишіть, малюйте, співайте і не забувайте ділитися з нами. Чекаємо на новинки в боті ДНВР.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ