Учора був прекрасний день! Активності, які були організовані до Дня вишиванки в КПІ надихають та налаштовують на перемогу української нації у війні, що розпочали ₚосійські загарбники. Вишиванка – священний оберіг, броня української нації, код якої єднає та визначає наших людей з-поміж інших. КПІшники вітали один одного, демонстрували свої вбрання з національною айдентикою, саджали кущі калини біля бібліотеки, вчилися робити віночки, створили панно у вигляді карти України, станцювали флешмоб під “Stefania” та тішилися сонячним днем! Деталі на фото та у відео.

Також, українське інтернет-видання OBOZREVATEL зробило підбірку привітань зі святом від Президента України, відомих зірок, політиків сусідніх країн, СБУ, МВСУ та інших. Крім цього, до статті ввійшло відео-привітання від студентства КПІ.

Традиції, звичаї, обряди українців – унікальні, цікаві та відомі світовій спільноті. Сьогодення показує, що ми почали більше шанувати все своє, заявляти про себе ще голосніше. А вишиванка – наш оберіг від зла! Разом ми сильні та згуртовані, наша країна обов’язково переможе і буде процвітати!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ