🔸 Уже завтра, 8 серпня, ми розпочинаємо круту ініціативу. Літня школа триватиме п’ять днів, такий собі експрес-курс винахідника, який прокачає скіли учасників. Не важливо маєш ти ідею чи ні – інформація, активності та досвід спікерів-експертів зроблять своє діло і ти знатимеш як почати рухатись, креативно підходити до міжнародної проєктної діяльності, інтегруватися в європейський простір, впевнено презентувати свої винаходи та успішно комунікувати з інвесторами. І це тільки верхівка айзберга.

🔸 Хочемо подякувати всім учасникам, які здійснили реєстрацію. Сьогодні о 23:59 форма реєстрації буде закрита, а ми з нетерпінням чекаємо вас завтра, натхненних, ідейних, зацікавлених, сміливих, готових до поглинання інформації та обговорень. Також, ми підготували для вас розклад-інфографіку на весь період проведення активностей у школі, щоб ви не плуталися та чітко знали програму 😉

🔸 Розуміємо, що поглинати такий обсяг знань та інформації буде складнувато, адже зараз літо, канікули, час відпочинку. Не хвилюйтеся, ми запланували перерви для неформального спілкування з кавою та смаколиками. Нагадуємо, що участь у кожній лекції та тренінгу KPI school of creativity забезпечить тобі сертифікат учасника. Чекаємо на вас!

📅 Коли: 8-12 серпня 2022
📍 Де: Центр Консолідації Студентів, вул. Борщагівська, 144а, 2-й поверх, будівля між 20 та 19 гуртожитками, вхід зі сторони трамвая. У разі повітряної тривоги, поруч з будівлею є укриття.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ