🎉 Завершили! З 8 по 12 серпня у Центрі Консолідації Студентів (https://t.me/CKSKPI) відбувалася літня школа для активної, креативної, прогресивної молоді, яка прагне до створення наукових та інноваційних проєктів міжнародного рівня, самореалізації, лідерства та розвитку суспільства. Ідея заснування цієї школи полягає в тому, щоб ознайомити зацікавлених студентів з основними елементами, які включає в себе проєкт, винахід чи стартап.

🔸 Спікери школи зосередилися на ознайомлені учасників з:
• особливостями міжнародних грантових програм, які підтримують та інвестують у креативні, цікаві та важливі для громади проєкти;
• важливістю вміти подати себе і свою ідею, володіючи майстерністю публічного виступу;
• характеристиками лідера;
• фандрейзингом;
• різноманітними методиками брейншторму та створення креативної ідеї за декілька хвилин і багато чого іншого.
📋Детальніше у розкладі занять літньої школи.

🔸 За 5 днів експрес занять учасники змогли командно представити свої напрацювання за певними ідеями для можливих майбутніх проектів різних галузей, зокрема, освітньої, екологічної, логістичної та технічної. Вони відвідали разом 19,5 годин лекцій і тренінгів та отримали сертифікати. Це неймовірний результат, який доводить, що КПІшники просто топ!

❤️ Вдячні всім, хто був дотичний до «KPI school of creativity. Summer edition»: спікерам за крутяцькі та важливі лекції, за готовність ділитися знаннями та досвідом; учасникам за підтримку ідеї школи, відвідування, уважність, комунікацію; організаторам за витримку, постійні обговорення, як зробити краще, за ранкові смачнючі пиріжки. Ця школа – новостворене ком’юніті ідейників, яке тільки починає масштабуватися, і ми розраховуємо на вашу подальшу підтримку та участь у наших активностях.

📝 Для того, щоб покращити та удосконалити певні прогалини, нам потрібен фідбек. Тому чекаємо на ваші відповіді тут.
▶️ Детальніше про літню школу у відео.

😉 Далі буде! Слідкуйте за анонсами!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ