🔸 Семестр розпочався. Комунікацію з куратором забезпечено, наступний крок – викладачі. Якщо зв’язок між групою та викладачем успішно встановлено – на перших заняттях чекайте від нього РСО (рейтингову систему оцінювання) та силабус.
• Силабус та РСО з дисципліни доводиться до відома студентів, зазвичай, на першому занятті та розміщуються в рамках дистанційних курсів в Google Classroom, Moodle, в АІС «Електронний кампус» та, дуже часто, на сайтах ваших кафедр.
• Штрафні бали за відсутність на парах встановлювати НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ. Нарахування балів повинно відбуватися виключно згідно РСО.
• Зміни до РСО протягом семестру можуть бути внесені у виняткових випадках, з дозволу кафедри та з обов’язковим завчасним інформуванням студентів.

▶️ Детально про важливість надання та слідування рейтинговій системі оцінювання (РСО) розповіла керівниця навчально-методичного відділу Тетяна Желяскова у випуску KПItalks: «РСО – правила гри».

📝 Нас дуже цікавить чи вийшли куратори, кафедри та викладачі на зв’язок, чи розпочались пари згідно з розкладом, чи поінформовані ви про зміст силабусів та РСО. Просимо вас до кінця тижня заповнити відповідну форму, щоб ми могли вчасно зреагувати у випадку “режиму тиші” від кураторів та викладачів.

❤️ ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Бажаємо успішного семестру!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ