🥳 Вітаємо всіх студентів-магістрів КПІ з початком навчання! Ви не з чуток знаєте, що таке універ. Більшість з вас знайомі з екосистемою КПІшечки, тому ви швидко адаптуєтеся. Сподіваємося, що ви не забули як заходти в Zoom, Meet та Discord, ніхто не проспав першу пару, викладачі всім розповіли РСО дисциплін, а найголовніше – ви познайомилися з кураторами та не заснули від приємного голосу викладачів 😉

🛁 Хвиля КПІшного вайбу вже готова вас окотити з усіх боків. Тут вам і настанови про сумлінне навчання і про важливість науки у вашій освітній траєкторії, і про соціалізацію через позапарні активності в гуртках. А ще не забувайте відвідувати цікаві лекції різних спікерів чи культурні заходи в Бібліотеці, ЦКС, Студентській соціальній службі, Колізеї, Вежі, ЦКМ, ДНВР та на інших локаціях. Загалом – справ у вас багато в КПІ чекає!

🥰 До речі, наш Департамент навчально-виховної роботи дуже хоче познайомитися зі всіма вертольотиками ближче. Готуємо масштабну зустріч у Центрі культури та мистецтв 13 жовтня. Слідкуйте за анонсами на каналі.

🔥 Усім продуктивного, плідного та спокійного навчання!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ