🔸 Третій день – підбиття підсумків! Майже фінал усіх заходів, сертифікати учасників на підході, проте залишилося відвідати ще три цікаві лекції наших спікерів. Будьте готові працювати в команді, брати участь в інтерактивах та пізнавати нове!

🔸 Отже, знайомтеся зі спікерами:
• ANONYMOUS – управлінський досвід показує, що саме лідерський стиль допомагає робити бізнес конкурентоспроможним, зменшувати витрати часових і людських ресурсів, запобігати втраті кадрів і створювати дружню команду для досягнення довгострокових цілей. Звучить просто, але це справжня майстерність, якій потрібно довго вчитися і виховувати в собі. Пропонуємо вам завітати на лекцію нашого спікера та покласти ті основи знань про лідерство у свої голівоньки, щоб далі було легше.
• Іван ЗАГОРУЛЬКО – студент факультету електроніки, керівник проєкту KPI School of creativity, CEO стартапу iBath, виборов призові нагороди у 12-ти міжнародних конкурсах. Іван запросить усіх учасників школи пограти в рольову гру «Як стати гігантом». Основна мета цієї гри полягає втому, що учасники мають спробувати себе в ролі CEO крутої компанії. І базуючись на вивченні історії становлення компанії-велетня прокачати свої ораторські здібності, представляючи досягнення підприємства. Ви маєте спробувати себе в ролі, наприклад, Білла Гейтса 😉
• Марина ПІЧУГІНА – доцент кафедри менеджменту підприємств, академічний координатор міжнародного проекту «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine». Сучасна успішна людина – це особа, що займається багатогранною діяльністю, залучена до різноманітних проєктів у певній галузі та йде до своєї мети. Зазвичай успішні люди мають велетенський записник з розписаним по-хвилинно напруженим графіком, адже треба встигнути ВСЕ. «Як їм це вдається» – запитаєте ви? Усе просто – справа в продуманому тайм-менеджменті. Ми вважаємо, що кожен учасник нашої школи має розуміти цей факт та вже замислюватися про налагодження свого графіку. Наш спікер готовий допомогти з цим і проговорити основні фішки цієї майстерності та як їх опанувати.
📝 Детальніше з розкладом заходів у рамках проведення школи можете ознайомитися тут.

🕓 Коли: 28 жовтня 2022
📍 Де: корпус №6, зала засідань. У разі повітряної тривоги, поруч з будівлею є укриття ().

📌 Проєкт KPI school of creativity ініційований ГО Студентський парламент КПІ ім. Ігоря Сікорського за підтримки Департаменту навчально-виховної роботи.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ